DinjDjarin
Venüs Yolcusu
Dostlarım bugün nofapta 6. gündeyim pmo'ya karşı istek sıfır bundan bir hafta önce bir gün dayanamamıştım. çünkü o zaman iki öğün yiyordum şu anda sadece sabahları bir öğün yiyorum ertesi güne kadar hiçbir şey tüketmiyorum bu sürecimde şeker yok,müzik yok, sadece dizi ve film kaldı bu ikisi haricinde monk mod yapmış oluyorum bunları saymazsak ve birde her gün düzenli kitap okuyorum. Gereksiz şeylere öfkeleniyorum bu biraz azaldı her geçen gün azalıyo. Kendimi çok mutsuz hissediyorum ama bunlar geçici tahminim 3. Haftadan sonra mutlu olmaya başlarım bu yazıyı yazmamın sebebi az yemek yemenin nofap sürecine katkısı inanılmaz 6 gündür şehvet adına bir şey kalmadı bende çok az yiyorum bir günde çeyrek ekmekle doyuruyorum kendimi bununla yetiniyorum. Size bir örnek veriyim savaşlarda eski zamanlarda rakip ordular birbirlerinin yani düşmanlarının yeme içmesini engelliyolarmış ( ki bu sayede yeme içmeden mahrum kalan yoksun bitkin ve zayıf askerler kalıyo karşılarında bu bir savaş taktiğidir)hatta kale kuşatmalarında kalenin etrafına gelen erzakları engelliyolarmış bu sayede kale içindeki düşmanlar zayıf düşüp teslim oluyolar. İnsanın cinsel şehveti de buna benzer sizde onun güçlenmesini engelleyin zira şehvetin kaynağı yeme içmedir. kuvvetini bunlardan alır. şehvet kalesini aç bırakın zaten size tasmasını verir bunun örneği benim. defalarca denediniz ve başarılı olamıyorsanız lütfen belli bir süre aç kalıp az yemek yiyin bu sayede şehvetiniz zayıflar ve güzel süreçler yapabilirsiniz
( Şunuda söyliyim 6 gündür bir kriz dahi gelmedi en ufağından bile)
( Şunuda söyliyim 6 gündür bir kriz dahi gelmedi en ufağından bile)