dewfrap
Yeni Fapstronot
İlk okulda uzun saplı bir bağlamam olmuştu 2 sene sonra gayet güzel şarkılar çalmaya başlamıştım ama orta okula geçtikten sonra bıraktım sonrada yurt dışına gittiğimdem bağlamaya vakit ayırma fırsatım olmadı . Sonra Gitara başladım 2-3 sene önce felen ama çok az çaldım bu 2-3 sene zarfında çalcağım şarkı sayısı bir eli geçmez ama bu günlerde kişisel gelişim için hem Bağlamaya hem Gitara tekrar vakit ayırmak istiyorum. Enstrüman çalan arkadaşlara birkaç sorum olucak
1- Hem Bağlama hem gitar aynı anda ilerletilmeye çalışılırsa birbirlerini kötü etkilerler mi gelişim daha mı az olur ?
2- Üniversitede olduğumdan ve zor bir bölümde olduğumdan günde çok vaktim olmuyor dolayısıyla günde 20 dk ayırırsam ikisinede hergün kesintisiz 1-2 sene sonra çok ilerleyebilir miyim ( 15-20 şarkı )
3- Bana verebilceğiniz tavsiyeler
1- Hem Bağlama hem gitar aynı anda ilerletilmeye çalışılırsa birbirlerini kötü etkilerler mi gelişim daha mı az olur ?
2- Üniversitede olduğumdan ve zor bir bölümde olduğumdan günde çok vaktim olmuyor dolayısıyla günde 20 dk ayırırsam ikisinede hergün kesintisiz 1-2 sene sonra çok ilerleyebilir miyim ( 15-20 şarkı )
3- Bana verebilceğiniz tavsiyeler