dewfrap
Yeni Fapstronot
Ben arkadaşımın tavsiyesi üzerine 1.5 yıl önce Red pill ile tanıştım erkek adam , Dr Redpill , Karanlık Rüya , Kırmızı hap gibi Türkiyenin en büyük redpill kanallarını dinledim , kitap aldım okudum kendimce doğruları görmeye başladım. Eskiden hollywood filmlerindeki “AŞK” a inanan birtane kıza saplanan kızların arkasından koşan kısacası öz ve öz mavi haplı bir insandım. Kırmızı hap ile hayata bakış açım değişti fikir olarak 180 derece değiştim diyebilirim ama sıkıntı şu elbette gelişim olmuştur fikirden dolayı ama hala istediğim düzeyde bir erkek değilim . Hala arada sırada gelen utanma , boş konuşma , ve mavi haplı karakteristikler gösteriyorum . Buda belki normal ne kadar 1.5 yıldır alsamda 17 yıldır yaşadığın hayatı tamamen değiştiremiyorsun en azından bende öyle oldu . Kırmızı hapta tamamen başarılı olmuş insanlar bana ne öneriyorsunuz ? Üstelik geçende yazmıştım psikiyatri bana ağır depresyon teşhisi koydu ve antidepresan kullanma olasılığım var . Psikolojik olarak iyi değilim pek bu bilgiyide vermek istedim . Diğer sorumda şu olucak ben üni 1. Sınıfım değişmeye başlasam ve istediğim kırmızı haplı erkek olsam insanların fikri değişir mi ? Bunu soruyorum çünkü ilk bakış açısı çok önemli üstelik insanlar ilk halimi gördüğü için bu çocuk farklı davranmaya çalışıyor diyebilir ondan diyorum. Üstelik bu sorumunda çok ezikçe bir soru olduğunun bende farkındayım ama bilmek istiyorum işte . Teşekkürler buraya kadar okuduysanız