Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Kendimi Keşfetme Yolculuğum

SEDOU12

Uranüs Yolcusu
Gün 0:
Bugün sabah kalktım, klasik sabah rutinimi yaptım. Sonrasında biraz oyun oynadım. Ölçmenin deney föyünü hazırlayıp teslim ettim. Ardından Statik dersine çalıştım. Biraz daha oyun oynadım, arkadaşım ile sohbet ettim. Şimdi de yatacağım.
Relapse analizi ve yrni hafta düzeninin yarın ayarlıycam

SEDOU12

Uranüs Yolcusu
Gün 1:
Bugün sabah kalktım, yürüyüş ve kahvaltı yaptım. Ardından haftalık düzen planlamamı yaptım. Sonra okula gittim, dönüşte biraz dinlendim. Statik quizine çalışmaya başladım; yaklaşık 2 saat kadar sürdü. Daha sonra 1 bölüm dizi izledim, biraz oyun oynadım ve arkadaşlarımla sohbet ettim. Duolingo’dan Japonca çalıştım. Şimdi de yatacağım.

SEDOU12

Uranüs Yolcusu
Relapse analizi:Biraz geç geldi ama anca rahatça kafamı toplayıp yazabilecrğim bi an oluştu(yurt sağolsun) Geçen haftanın başında dilimde büyük bi yara çıktı anca şimdi geçti gibi o zaten bayabi zorladı bidr ben yurtta istediğm düzeni kuramadım ondan kötü hissrttiğim bi anda rüyalanmanın etkisiyle artan istekle pmo ya kaçtım

SEDOU12

Uranüs Yolcusu
Gün 2:
Sabah kalktım, klasik sabah rutinimi yaptım. Sonra okula gittim. Öğle arasında arkadaşlarımla sohbet ettim. Saat 6 gibi yurda döndüm, akşam yemeğimi yedim. Birkaç gündür bitkin hissettiğim için vitamin desteği aldım. Biraz oyun oynadım, müzik dinledim. Sonra odadakilerle sohbet ettik. Biraz sonra 1 bölüm dizi izledim, 20 sayfa kitap okudum. Son olarak odadakilerle biraz oyun oynadık, sonra yattım.

SEDOU12

Uranüs Yolcusu
Gün 3:
Bugün sabah kalktım, yürüyüş yaptım ve kahvaltı ettim. Sonrasında biraz ders çalıştım, ödevim vardı onunla uğraştım. Ancak birkaç gündür canım hiçbir şey yapmak istemiyor. Bu yüzden 2-3 saat civarında ders çalıştıktan sonra bıraktım ve biraz oyun oynadım. Ardından odadakilerle sohbet ettim, sonra da uyudum.
Gün içi not:uzun bi süredir isteksizlik var(grçen hafta dildeki yara dolayısıyla) şimdi dahada belli olmaya başladı(muhtemelen dopamindeki azalma çarpan etkisi gösteriyor) nasıl çözcem bilmiyom böyle depresiflik gibi değil olumsuz bişry hissetmiyorum duygu olarakta canım bişey yapmak istemiyor bide bitkinlik var baya

SEDOU12

Uranüs Yolcusu
Bi süreline girdi girmiyeceğim ufak bi sıjıntı var pazar günü dönüşü yaparım muhtemelen(Topoanamayan mental,derin düşünceler,bitkinlik ve tabiki relapdr

SEDOU12

Uranüs Yolcusu
Kısa bi geri dönüş yazısı: geçen hafta baya bi sıkıntılı geçti dilimde yara çıktı buda hem beslenmemi hemde konuşmamı zorlaştırdı onun dışındı 1 hafta full depresif hissettim en sonda tabikide relapse geldi .
Bu haftaya tabiki direnmek isterdim ama hayatım o kadarda katlanılabilir(Yurtta kaldığım için desarj alanım yok odamda insan değik resmen insanımsılarla kaldığım için her gün bi gerginlik oluyor .Mesela dün gece cam açık uyumak istediker bendd 2 gündür hastayım dedin 1 2 gün açmayın ben toparlayım biraz sonra açarız en sın hasta oldum diye beni suçlayıo camı açtılar filan anlıycanız zor iş) ekstradan bu hafta quiz haftam çok girdi giremem müsait olunca yazarım gene.şuan 3.gündeyim(normaldr 4 ama pazarı 0.gün sayıyorum. Toparlanma günü diye)

SEDOU12

Uranüs Yolcusu
Quiz haftamı güzel deneblecek bi şwkilde bitirdim notlarım istediğim gibi olmasada çok finallerde çok yük yüklenmedi sırtıma (40 alsam finalden çoğundan geçerim heralde) Haftaya final haftam var 1.5 hafta sürcek sonrasında dönülte bayram var yani bi 3 hafta gene kayıbız dönünce bi güzel girdi gireriz (Bu arada relapse ama çok takmıyorum hem bu günlüğün sadece amacı nofap değil hemde haftada 2 3 fap yapıyorum ona müdahake etmem şuanlık yurt ortamında bazu şeyler olmuyor maalesef

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6