Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Karşı Cinsi Sevip Sevmemeyi Anlayamamak

• Konuyu başlatan Mantıkçı Kişi
  • Başlangıç tarihi
M

Mantıkçı Kişi

Misafir
Soru saçma gelebilir ama gerçektende böyle bir sorunum var. İnanılmaz derecede odun bir insanım ve tabikide bu hayatıma da yansıyor. Öncesinde pek umrumda değildi bu işler fakat yaş büyüyünce bu fikir de tam değişmedi ama küçük çaplı değişimler yaşandı. Herneyse bir kızdan hoşlandığımı düşünüyorum ama aynı şekilde de emin olmadığımı hissediyorum. Ekstra olarak çevremdeki bazı kızların hareketinden bana mı yazıyor yoksa yazmıyor mu hiç anlamıyorum. Nasıl bunları netleştirebilirim ?

BloodRien

Yoda
Soru saçma gelebilir ama gerçektende böyle bir sorunum var. İnanılmaz derecede odun bir insanım ve tabikide bu hayatıma da yansıyor. Öncesinde pek umrumda değildi bu işler fakat yaş büyüyünce bu fikir de tam değişmedi ama küçük çaplı değişimler yaşandı. Herneyse bir kızdan hoşlandığımı düşünüyorum ama aynı şekilde de emin olmadığımı hissediyorum. Ekstra olarak çevremdeki bazı kızların hareketinden bana mı yazıyor yoksa yazmıyor mu hiç anlamıyorum. Nasıl bunları netleştirebilirim ?
Beden dili ve flört sinyallerini öğren çok rahatlıkla görmeye başların.

B

Brock

Misafir
yukardaki arkadasin attigi tarzda videolar karsidaki kisiyi tanimaya okumaya yonelik seyler. senin sorunun seninde dedigin gibi sevip sevmedigini anlamak bu yüzden tanimaya kendimizden degilde disardan baslarsak yanlis adim atmis olabiliriz. eger kendimi tanimadan ne isteyip sevip sevmedigimi bilmeden bir baskasinin neyi sevip sevmedigini onemsersemde kendimi onemsememis ve nesnelestirmis olurum.e kendimi taniyincada zaten karsimdakini kendimden yola cikarak daha iyi tanirim gerek kalmaz ugrasa. dolayisiyla bu tarz videolari kiz tavlama taktigiymis yok manuplasyonmus yok herkesi kendine sevdirme taktigiymis : zaman kaybi buluyorum sahsi fikrim bu benim

B

Brock

Misafir
Lanet olsun dostum koskoca bir nesil erkekliğini unutmuş bir şekilde ölüp gidiyor.
bugunku erkeklik anlayisimizda bi farkli hocam hani derler ya "aslansin derler canindan ederlr" o sekilde. sana erk saglayan sey sesinin daha gur olmasi degil tamam buda onemli ama sana asil erk saglayan seni ozne yapan sey senin urettiklerin insa ettiklerin yaptiklarin. irade edip yaptiklarimiz

İradeavcısı

Jüpiter Yolcusu
Belirsiz duygular içerisindesin diyebilir miyiz?

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6