Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

İstem Dışı Maruz Kalınan Uyaranlar

minimalized

Yeni Fapstronot
Bu durum hakkında ne dersiniz beyler? Nasıl bir psikolojik mücadele veriyorsunuz bu durumlarda? Bugün maruz kaldım, hemen kendimi sakındım içerikten ve şu anda herhangi bir dürtüm, relapse isteğim yok çok şükür. 45 güne az kaldı zaten.

Asıl sorun şurada, kendimi pmodan sakındığım aklımdan çıkmıştı, mağaramdaki ejderi derin uykuya daldırmıştım. Şu anda ejder uyanık ve mağaranın içerisinde usul usul turluyor. Geri uyutacağım muhtemelen, çok büyük bir sesle uyandırmadım çünkü.

Korkum şu: Ya uykusundan tamamen ayıktıracak kadar büyük bir uyarana maruz kalırsam? Olur da ejderim mağaradan çıkmak isterse karşı koyacak iradem var mı çok bilmiyorum. İlginçtir ki, şu anki sürecimden 2den fazda kriz yaşamadım, dolayısıyla bir irade savaşıyla buraya geldiğim çok söylenemez.

Ne biliyim dostlar ya... Aslında sorunum ve cevabım basit ancak iç dökmek amaçlı bu konuyu açtım. Bu arada uyaran bir arkadaşımdan geldi. Arkadaşlarım bilmiyor benim bu konudaki hassasiyetimi. Kendi başıma yürütmek daha akıllıca geldi ki şimdiye kadar kesinlikle pişman değilim bu durumdan.

NightMare

Yeni Üye
Dediğin ejder eskisi kadar güçlü değil dostum ve sen artık neyin ne olduğunun farkındasın.

Deku

Merkür Yolcusu
ejderim mağaradan çıkmak isterse karşı koyacak iradem var mı çok bilmiyorum. İlginçtir ki, şu anki sürecimden 2den fazda kriz yaşamadım, dolayısıyla bir irade savaşıyla buraya geldiğim çok söylenemez.
Dostum senin iraden de zaman geçtikçe güçleniyor. Yani sen günlerini vakitlerini boş geçirmiyorsan kendini geliştiriyorsan daha özgüvenli daha kararlı bir birey oluyorsun. Yine de sürecin bozulabilir fakat bu herkesin başına geliyor kimse 1 defada başarılı olmuyor. Bu sürecin bozulsa bile sonraki süreçlerine deneyim aktarmış olacaksın.

Whiplash

Uranüs Yolcusu
Bence mücadele etmenin en iyi yolu kesinlikle kendini boş bırakmamak ve eylemlerinin farkında olmak. Bunun yanında, sosyal medyayı kesinlikle hayatınızdan çıkarmanızı öneririm. Bir sürü zavallının etkileşim alabilmek uğruna çoğu zaman kendini küçük düşürdüğü ve size hiçbir katkısı olmayacak bir yer. Ona ayıracağınız zamanı dil öğrenmeye, kitap okumaya, ders çalışmaya veya gerçek insanlarla sosyalleşmeye ayırırsanız çok daha fayda sağlamış olursunuz kendinize.

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6