Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

İnsanlarla Bağlantı Kurma Hakkında (Soru)

SlaveToMaster

Münzevi Adam
Bir Aspergerli olduğumu başka bir yazımda belirtmiştim. Aspergerli biri olarak hâliyle sosyal çevrem de komşularla ve ailemle kısıtlı. 1 tane yakın arkadaşım olmak üzere 4-5 tane arkadaşım var. Yakın arkadaşımla dershaneye gittiğimiz zaman tanışmıştım (2016 senesi). Şu an Doğu'da memur olarak çalıştığı için izin aldığında görüşebiliyoruz, o da 1-2 saat sürüyor. Başka bir arkadaşım 6. sınıftan beri arkadaşım ama İzmir'de yaşadığı için ve yoğun olduğu için (Profesyonel yelkencilik yapıyor) sadece Whatsapp aracılığıyla yazışıyoruz (son zamanlarda çok daha seyrekleşti bu). Diğerleri de askerden tanıştığım kişiler ama onlarla da pek iletişimim kalmadı (1 tanesi hariç, o da Aydın'da oturuyor).

Şimdi soruma gelirsek: Ben daha sosyal biri olmak istiyorum ama nereden başlayacağımı bilmiyorum. Şu an önümdeki en büyük engel işsizlik ama bunu da çözemiyorum bir türlü. Şimdiye kadar bir tane iş görüşmesine gittim sadece, onda da adam benim çekingen biri olduğumu görüp "Rahat ol, burada biz bizeyiz" demişti. Bana (küçük bir yerde yaşadığımı da hesaba katarsak) neler önerirsiniz?

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6