Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

İnce Bir Fikre İhtiyacım Var

Yıllardır, bağımlıyım. Deneme girişimlerim oldu fakat tarih oldular. Gerçekten yıllardır diyebileceğim bir şekilde buradayım. Tüm öğreti bağımlılığın sendeki anlamını bula çıkıyor yani bağımlılık hangi hisse, duyguya karşılık var oluyor sorusuna çıkıyor. Eninde sonunda buraya çıkıyor. Düşünüyorum ki kendimi gözlemleme yeteneğim oldukça gelişmiş. Yakın çevremde bunu onaylıyor. Ama ben hep buradayım. Artık burası bana yüzeysel geliyor. İnce bir fikir demem bundandır... Artık bu illet hayatımda hiç var olmamış gibi hayatıma devam etmek istiyorum. Bir umut...

Black Rose

Admin
Forum Yöneticisi
Aradığın cevap kendinde. Belki de yeterince ciddiye almıyorsun, önlem almıyorsun, plan yapmıyorsun. Hatalarından ders çıkar.

bu illet hayatımda hiç var olmamış gibi hayatıma devam etmek istiyorum.
Süreçte çok ilerlesen, mezun olsan dahi. Küçük canavar hep içinde olacak. Sadece körelecek. Bu imkansız. Yapman gereken o zor zamanlarında onu dinlememek, görmezden gelmek. İlerlediğin zaman tekrar eksilere düşmemek olacak.

Priv@te_reflection

Jüpiter Yolcusu
Yıllardır, bağımlıyım. Deneme girişimlerim oldu fakat tarih oldular. Gerçekten yıllardır diyebileceğim bir şekilde buradayım. Tüm öğreti bağımlılığın sendeki anlamını bula çıkıyor yani bağımlılık hangi hisse, duyguya karşılık var oluyor sorusuna çıkıyor. Eninde sonunda buraya çıkıyor. Düşünüyorum ki kendimi gözlemleme yeteneğim oldukça gelişmiş. Yakın çevremde bunu onaylıyor. Ama ben hep buradayım. Artık burası bana yüzeysel geliyor. İnce bir fikir demem bundandır... Artık bu illet hayatımda hiç var olmamış gibi hayatıma devam etmek istiyorum. Bir umut...
Kutsal ruh kanalını takip et orada pmo ile ilgili videolar var

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6