Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

İnanç Konusunda Sıkıntılar Yaşıyorum

baybecerikli

Yeni Fapstronot
Selam forum. Beni bugüne dek ben yapan şey dinim islam'dı. Ama hep içimde bir kafa karışıklığı mevcuttu, hala öyle. Ya din yoksa, gerçek değilse. insan görmediği şeye inanmakta güçlük çekiyor. insanlar var diyor ama sen duyduğunla inanmak istemiyorsun, anlarsınız ya. bu konuda, yani tahkiki iman konusunda zaman zaman araştırma yapmaya çalıştım, yeterli vakit ayırdığımı söyleyemem ama şuanda sorun yaşadığımı söyleyebilirim. bugünlerde gitmediğim camilere, sohbet halkalarına gitmeye başladım, içimdeki sorundan bir nebze kurtulurum diye. cidden cami ve sohbetler bana huzur veriyor. ama yalan bir huzur içerisinde de kendimi kandırdığım ihtimalinden de korkuyorum. dinibütün, bu sorunlarda kendini geliştirdiğine inanan dostlarım yardımcı olursa çok müteşekkir olurum :)) Okumamı, dinlememi önerdiğiniz bir şey olur vs.

Sigmaburda821

Ay Yolcusu
Sana Altay cem meriçin peygamberliğin ispatı kitabını okumanı şiddetle tavsiye ederim YouTube da Altay cem Meriç ve Oğuzhan Çağlayanı izlemeni tavsiye ederim site olarak da sorularla İslamiyet sitesini tavsiye ederim hem orada kendin de soru sorabilirsin aklına takılan bir soru olursa da sorabilirsin bana
Bu linklere de bak faydalı olacaktırlar
Ve şunu unutma bilgiyi doğrulayan akıldır aklın doğru dediği ama görmediğin birşey güvenilirdir ama gözünle gördüğün ama aklın yanlış dediği birşey güvenilir değildir örnek optik illüzyonlar İslam'ı araştırırken tamamen samimi ol kardeşim/abi işin ciddiyetini anlamak çok önemli Din basit birşey değildir insanın hayatın anlamı nedir görevim nedir nereye gideceğim nereden geldim sorularına cevap verir asla hafife alınabilir birşey değil yani. sende olduğu gibi benide ben yapan şey İslamdır İslam olmasaydı benden geriye birşey kalmazdı

Son düzenleme:
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6