Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Hiçbir İşi Becerememek

nevergiveupp

Ay Yolcusu
Dostlar selamlar.Ben küçüklükten beri fazla koruyucu bir anne ve baba tarafından büyütüldüğüm için küçüklükten beri gerek günlük işler olsun gerek para kazanmak için olsun pek iş yapmadım.Yani günlük hayatta bir işi yapacağım zaman çok zorlanıyorum,elime hiç yakışmıyor.Bunda biraz benim de suçum var,pek girişken bir karakterim yoktur.Neyse kısacası bu beceriksizliğimi nasıl aşabilirim? Nasıl elinden her iş gelen bir erkek olabilirim?

Samuray

Admin
Forum Yöneticisi
Spora başlamak (vücut geliştirme, dövüş gibi) seni çok daha maskülen yapacaktır. Girişkenlik gücü kazanmak için öneririm.

Onun dışında ihtiyacın olan el becerileri için ise öncelikle DIY projeleriyle başlayabilirsin. Erkeklerin yaptığı işler ağırlıklı olarak sökme/montaj üzerine kurulu. Bu konuda maket yapmak da el becerini muazzam geliştirir.

Bu şekilde el becerisiyle alakalı motor becerilerini arttırırken bir yandan da DIY kanalları izlemek ciddi bir teorik beceri ekleyecektir.

Murat Şen’i hatırlıyorum ama birkaç tane daha kanal vardı. DIY projeleri yaparken bilgi veren kanallar hepsi. Özellikle yemek yerken iyi gidiyor. Murat Şen’in biley taşıyla alakalı videosu hoşuma gitmişti birkaç ipucu kapmıştım oradan, ilginç aletleri vardı adamın. Ondan lehim yapmayı öğrenip ilk defa kendi havyamı aldığımda pek zorlanmadan yapabilmiştim sayesinde.

Alsesloren17

Yeni Üye
Spora başlamak (vücut geliştirme, dövüş gibi) seni çok daha maskülen yapacaktır. Girişkenlik gücü kazanmak için öneririm.

Onun dışında ihtiyacın olan el becerileri için ise öncelikle DIY projeleriyle başlayabilirsin. Erkeklerin yaptığı işler ağırlıklı olarak sökme/montaj üzerine kurulu. Bu konuda maket yapmak da el becerini muazzam geliştirir.

Bu şekilde el becerisiyle alakalı motor becerilerini arttırırken bir yandan da DIY kanalları izlemek ciddi bir teorik beceri ekleyecektir.

Murat Şen’i hatırlıyorum ama birkaç tane daha kanal vardı. DIY projeleri yaparken bilgi veren kanallar hepsi. Özellikle yemek yerken iyi gidiyor. Murat Şen’in biley taşıyla alakalı videosu hoşuma gitmişti birkaç ipucu kapmıştım oradan, ilginç aletleri vardı adamın. Ondan lehim yapmayı öğrenip ilk defa kendi havyamı aldığımda pek zorlanmadan yapabilmiştim sayesinde.
Kankam monk mode yazını ne zaman paylaşacaksın :)

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6