Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Günlük Ne Kadar Su Tüketi̇lmeli̇ ?

zetminol

Ay Yolcusu
3.5 litre fazla gibi geliyor, resmen sudan soguyorum, durmadan agzimda su var Sizce işin dogrusu nedir ?

Noşak

.
Çok şu içmek faydalıdır. Tehlikeli olabilecek şu miktarı 8 litreden başlar. 3-4 litre gün içinde yayarak üst üste içmemek şartıyla zararı yoktur.
Hatta çok ama çok faydalıdır.

IskenderBurak

Jüpiter Yolcusu
Ne zaman su içme ihtiyacı hissedersen su iç. Yediğimiz ve içtiğimiz birçok şeyin içinde su doğrudan ya da dolaylı olarak vardır.

Bu senin vücut boyutlarına ve fiziksel aktivitene bağlı bir şey. Ortalama 2-3 litre su idealdir ancak duruma bağlı olarak daha fazla tüketmen gerekebilir. Mesela, kendimden biliyorum, bir antrenman sonrasında 2.5 litre su içtiğimi biliyorum ve ona rağmen tuvalete çıktığımda idrar rengimin hala sari olduğunu gördüm.

Dediğim gibi, duruma bağlı olarak değişiklik gösterir ama ortalama 2-3 litre yeterlidir.

Richard Winters

🔱
Meydan Okuma Rozeti
3,4 litre aşırı fazla zaten sürekli tuvalete götürmekten başka birşey bir faydası yok o kadar su içmenin İdrar renginiz beyazsa vücudunuzda yeteri kadar su var demektir. Bundan fazlası sizide rahatsız eder mideniz şişer,bol bol wcye gidersiniz. Hele kilo almaya çalışıyorsanız fazla su tüketimi iştahınızı baskılar. Bu kilo verenler için iyi birşey tabiki ama insanların tavsiye ettiği gibi 4,5 litre su içmenize gerek yok susadıkça için işte

zetminol

Ay Yolcusu
Dostlar 3 3.5 litre içmeye calişiyorumda durmadan agzimda su şisesi var bıktım artık, zorlaya zorlaya içiyorum suyu, az içsemde zararli diyolar, anlamadim ne yapicagimi

Rodion Romanoviç

Raskolnikov
Çevirmen Üye
Özel bir tutturma yapmaya çalışmıyordum ben. Özellikle belirli anlar var ki insan kesinlikle su içmeli. Bazı anlar da var ki insan sudan kaçınmalı. Gece yatmadan su içmem mesela. Sabahın erken saatlerinde insanı kendine getirmesi için birebirdir. Sindirim açısından faydalı olması için her yemekten 30 dakika önce veya sonra içilmesi gerektiği söylenir. Benim de genel de uymaya çalıştığım bir şeydir. Öyle elde damacana gezmeye gerek yok. Yemek saatlerine denk getirirsen , gayet yeterli olur. Arkadaşların da dediği gibi bazen günün değişik ihtiyaçlarından ötürü fazla su tüketmek gerekebilir ki o anlarda vücut bunu senden talep eder. Takıntı yapmana gerek yok. İçmez isen bir şey olmaz. Sadece yemeklerden önce ve sabahları bol içmeye çalış .

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6