Adalet çetin
Yeni Fapstronot
Merhaba kıymetli üyeler. Şu ana kadar geçen süreçlerimi gözlemlediğimde, sürecimi bozmama neden olan bir davranışımı fark ettim. Her ne kadar irademle PMO'ya karşı dirensem de kriz anlarındaki tutku yavaş yavaş bende PMO'ya karşı bir rıza oluşturuyor. Bu durum krizleri en az 10 dakika, en fazla 2-3 saat sürdürebilmemin ardından, en nihayetinde sürecimi bozmama neden oluyor. Ne yazık ki kriz anları, doğru düşünme imkanı bırakmadığı için şunu yapayım diyerek bu durumu aşamıyorum. Kurtulsam bile gün içinde aklıma periyodik olarak krizi reddediş kararım geliyor ve kriz bu sayede yeniden alevleniyor. Kendimi ne kadar teşvik etsem de o dürtü bende rıza oluşturmayı başarıyor ve sonuç olarak irademle sürecimi bozuyorum.
Aynı yöntemi defalarca denememe rağmen başarısız olduğum için kriz anlarını mastürbasyon ile bertaraf ederek bir miktar ilerleme kaydetmeyi düşünüyorum. Sizce bu konuda ne yapmalıyım? Aranızda bu yöntemi deneyip başarılı olan var mı? Sizce şimdilik bu yönteme başvurmalı mıyım?
Fikirlerinizi bekliyorum.
Aynı yöntemi defalarca denememe rağmen başarısız olduğum için kriz anlarını mastürbasyon ile bertaraf ederek bir miktar ilerleme kaydetmeyi düşünüyorum. Sizce bu konuda ne yapmalıyım? Aranızda bu yöntemi deneyip başarılı olan var mı? Sizce şimdilik bu yönteme başvurmalı mıyım?
Fikirlerinizi bekliyorum.