Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Ders Çalıştıktan Sonra Kafanız Dağılsın Diye Ne Yapıyorsunuz?

Wise

Ancient Wise
Yürüyüş, spor, duş veya düz yatağa uzanma yapıyorum. Siz dersten sonra rahatlayıp kafayı toplayıp derse dönebilmek için ne yapıyorsunuz?

Richard Winters

🔱
Meydan Okuma Rozeti
Ders çalışmayalı yıllar oldu ama kendimi ruhsal ve fiziksel olarak yorgun bitkin hissedince Egzersiz yapıyordum tekrardan deşarj ediyordu beni bu ufak bir yürüyüşte olabilir ağırlik antremanıda olabilir.
Bazen kahve yapıyordum egzersiz yapmaya mecalim yoksa kendime getiriyordu.

Rodion Romanoviç

Raskolnikov
Çevirmen Üye
Yürüyüş, spor, duş veya düz yatağa uzanma yapıyorum. Siz dersten sonra rahatlayıp kafayı toplayıp derse dönebilmek için ne yapıyorsunuz?
Kitap okumak olabilir. Bir müddet sonra dersi anlamamaya başlayınca özellikle betimlemelerin bol olduğu bir kitap okunabilir. Sabahattin Ali güzel bir örnek mesela. Hem daralan bakış açın genişler, hem de ders çalışmak için yeni bir istek gelir. Ders çalışmanın keyfi ve kitap okumanın keyfi üst üste biner.

Ya da direk uyuyabilirsin. Evet garip duruyor ama bazen ders çalışma isteği olmadığında belki de uykuya ihtiyacımız var haberimiz yok. Ama akşama dogru kesinlikle uyumamak gerek. Öğle vakti 1-2 saat kestirmek güzel olabilir.

Kronzordo

Venüs Yolcusu
genelde youtube takılıyorum eğer çok çalışmışsam da çizim yapıyorum

elvas

Mars Yolcusu
Sabah spor yaparım dil çalışıyorum kafa dağıtmak için hoşuma gidiyor bunun dışında oyun oynarım ya da tarihle ilgili makale araştırıp okurum.

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6