Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Ders Çalışmakta Zorlanmak

İradeavcısı

Jüpiter Yolcusu
Ders çalışırken odaklanamıyorum bunalıyorum aklım şekere gidiyor (paketli gıdalar, tatlılar) yiyince bir nebze iyi geliyor.
Ama o etki de bir yere kadar.
Spor yapıyorum ve bu bana eksi yönde etki eden bir şey, bunun önüne nasıl geçerim?

Ve Ders çalışma konusunda program önerebilecek var mı?
Bu konuda rehber hocama danışmıştım program açıkçası çokta verimli değildi verdiği programa tam uymadım zaten.

Tüm önerilerinize açığım, süreciniz daim olsun.

Erogluzim

Mars Yolcusu
Örneklendirecek olursam spora yapmak zor geliyordu defalarca başladım ve bıraktım.
Bir gün sağlığım için önemli olduğunu ve sevmem gerektiğini kendime tembihledim ve değişimleri gözlemledikçe bağımlısı olmaya başladım.
Çalışma programına gelecek olursak birden yüklenme önce sevmediğin sonra sevdiğin derslere göre planlama yap zor sonrası kolay geçtikçe verimlilik artacaktır. Son olarak geleceğini derslere bağlama yeterli puanı alır geçersin İlk orta ve lise de aldığımız derslerin bir halta yaradığını düşünmüyorum sonuçta üniversite de her şey değişiyor ki orada bile öz veri olmadıktan sonra (Bölümü sevmezsen) bir halta yaramıyor. Ne olursa olsun yapacağın şeyi sev hayatı sev

Savascı

Deneyimli Üye
Zorlandığın noktalar kendi sınırı zorladığın noktalar dostum,daha ileri gidebilmek istiyorsan acı çeksende o noktalardan geçmen gerekiyor

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6