Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Çöküş

johnmilton

Yeni Fapstronot
Merhaba beyler;
Konuyu size açmak istedim çünkü yardımcı olabileceğini düşündüğüm mecra burası ve sizlersiniz.

Genel olarak yakışıklı denebilecek tipte birisiyim, kadınların ilgisini çekiyorum. 183 cm boy, 80 kg ağırlığım var. Spor yapıyorum; sigara, alkol kullanmıyorum. Ama bazen bu maskülenite beni rahatsız ediyor, sanki büyüyormuşum gibi hissettiriyor. İçsel bir huzursuzluk yaşıyorum, geçenlerde aynada kendime bakınca bir anda rahatsız hissettim (acaba ibne miyim hissi ile aynı,yaşayanlar bilir) içerde bir şey ilerlememi istemiyor sanki,psikolojik rahatsız mıyım ? Yardım edin lütfen teşekkür ederim

Moderatörün son düzenlenenleri:

Erogluzim

Mars Yolcusu
Merhaba bahsettiğin özelliklerinin olması güzel bir şey.
Yaşadığın hisse gelecek olursak kız arkadaşın var mı ?

Richard Winters

🔱
Meydan Okuma Rozeti
Merhaba beyler;
Konuyu size açmak istedim çünkü yardımcı olabileceğini düşündüğüm mecra burası ve sizlersiniz.

Genel olarak yakışıklı denebilecek tipte birisiyim, kadınların ilgisini çekiyorum. 183 cm boy, 80 kg ağırlığım var. Spor yapıyorum; sigara, alkol kullanmıyorum. Ama bazen bu maskülenite beni rahatsız ediyor, sanki büyüyormuşum gibi hissettiriyor. İçsel bir huzursuzluk yaşıyorum, geçenlerde aynada kendime bakınca bir anda rahatsız hissettim (acaba ibne miyim hissi ile aynı,yaşayanlar bilir) içerde bir şey ilerlememi istemiyor sanki,psikolojik rahatsız mıyım ? Yardım edin lütfen teşekkür ederim
Hocam yazdığından hiçbirşey anlamadım

Lazkopat

Emektar Üye
Merhaba beyler;

Acaba ibnemiyim hissi ile aynı ne demek öyle ya :) Baya güldüm diyebilirim. Şeytan'ın avukatı güzel filmdi bu arada :) Neyse soruna gelecek olursak sanırım kendinle pek barışık olamıyorsun gibi. Tek diyebileceğim şey kendini kabullenmen ve sevmen. Misal benim burnum büyük. (Memleket Trabzon) Ama ben burnumla gayet rahat bir şekilde dalga geçebiliyorum. Büyük ihtimalle ameliyattan sonra büyük bir eksiklik hissedeceğim :) Ameliyat olmam gerekiyor. Çünkü küçükken üstüne düşmüştüm de burunum gittikçe yamuluyor. Nefes alırken de aynı anda iki burun deliğimde hava akışı sağlanmıyor. Ha bir de küçük bir burun beni daha çekici kılar herhalde :) Ben niye bunları anlattım ki la. Neyse işte takma boşver.

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6