Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Çoğumuzun Ortak Derdi Süreci Sıfırlamak

Erogluzim

Mars Yolcusu
Herkese Selam iyi ki Neverfap ailesini tanımışım başım sıkıştığında sığınacak limanın olduğunu bilmek rahatlatıyor. Günün birin de zaferden dönmüş olmayı umut ediyorum, son 3 gündür süreci üst üste bozdum. Kendimi sorgulamaya karar verdim süreci hangi durumlar da bozuyorum bozmadığım dönem nasıl yaşıyorum.
Sonuç olarak tahrik olmak için bahaneye gerek yok ortam malum ancak gün içerisinde sinirlenir üzülür moral kaybı ve can sıkıntısı çekersem ilk fırsatta bozduğumu fark ettim bir nevi sigara nikotinin verdiği rahatlamayı böyle telafi ediyorum.

ganbol

Venüs Yolcusu
26.günümdeydim bugün mast yapmaya çok yaklaşmıştım testislerime kadar ağrı girdi, sperm resmen çıkmak için yalvarıyordu derin bir sessizlik olmuştu adeta bir savaş alanıydı iradem kalenin kapılarını artık bırakmak üzereydi yenilgiyi kabullenmişti resmen bir an geldi her şey sessizleşti ama ben hayır dedim yapmayacağım kendimin efendisi olmuştum resmen. Kendime sadece şu soruyu sordum yaptıktan sonra pişman olacaksın sen de biliyorsun neden yapıyorsun. Beynimdeki dopaminler adeta aç ağzından salyalar akan köpekler gibi bekliyordu. Yani diyeceğim dostum bu süreç zorlu ama kutsal bir süreç bozarsam birdaha doğru dürüst bu sürece giremiyeceğimi bildiğim için bozmuyorum. Bu arada gerçekten yumutalıklarım patlayacak gibi oldu kasıklarıma kadar ağrı girdi acıdan zevk almaya başladım tabi bu acı bizim yararımıza olan bir acı zorluk da bereket vardır diyorum ve yazımı sonlandırıyorum kalın sağlıcakla hayatımız gelip geçici bu pislikten kurtulmanız dileğiyle hoşça kalın

Moderatörün son düzenlenenleri:

Öncü Bey

Mücadeleyi bırakmak mı? Ne acınası...
Testislere ağrı girmesi pek normal değil eğer fazla temas veya tahrik olduysa buna bağlı olarak bir sertleşme olur.
Ya da fazla edging yapıyorsundur (boşalmadan mastürbasyon yapmak)
Bu saydığım iki sebep de ağrı sebebidir buna göre önlem alabilirsiniz.

ganbol

Venüs Yolcusu
Testislere ağrı girmesi pek normal değil eğer fazla temas veya tahrik olduysa buna bağlı olarak bir sertleşme olur.
Ya da fazla edging yapıyorsundur (boşalmadan mastürbasyon yapmak)
Bu saydığım iki sebep de ağrı sebebidir buna göre önlem alabilirsiniz.
ayn öyle çok tahrik oldum bir kaç foto gördüm

glitcha912

Durdurulamaz Fapstronot
Ben edging alışkanlığını bırakmama rağmen eskiden hergün en az 2 defa yaptığım için hiç semen depolayamadım. Bundan dolayı 3 gün hiç yapmayınca ağrı vermeye başlıyor. Tek sorun bu, lanet olsun.

ganbol

Venüs Yolcusu
ilk 30 gün hedefime yarın ulaşmış olacağım 45-60 gün hedeflerimede kutsal ramazan ayıyla beraber pekiştirmiş olacağım. sonra 90 gün hedefime mekiik dokuyacağım sizin planınız nasıl dostlar?

glitcha912

Durdurulamaz Fapstronot
Benim plan iyi ama halim kötü.

İki hafta boyunca Kolay Mod, bir ay boyunca Zor Mod ve bu da bitince üç ay Rahip Modu yaparak kendimi kendime kanıtlayacağım.

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6