Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Büyüklere Gerektiğinden Fazla Saygı Hakkında

fapmaster2

Yeni Üye
Merhabalar. Sürecim ilerledikçe gittikçe daha rahat takılmaya başladım ve insanlarla çok rahat konuşabiliyorum. Kimseye gerektiğinden fazla saygı göstermiyorum çünkü fazla saygı ve hürmet maalesef ülkemizde pısırıklık olarak algılaniyor. Kullanılmaya müsait bir insan oluyorsunuz gibime geliyor. Rahat oldukça, hareketlerim şımarıkça olarak anılmaya başlandı. Tabiikide gidip saygısızlık yapmiyorum. Sadece rahat davraniyorum. Kimse benden daha çok parası var diye ve ya ünvanı var diye üstün değil. Hâliyle yanındayken de rahatça konuşabilmeliyim. Pısırık olmamalıyım yani.

Iş görüşmesi esnasında fazlasıyla rahat ve aktif davrandım ve gerçekten olması gereken de aslında budur çünkü sonuç olarak bir iş yapacağım ve sosyal becerilerinin de bir o kadar önemi var. Ben olumlu bir durum beklerken bir anda şımarıksın gözüm fazla tutmadı dendi bana. Tabiikide bende çok iplemedim alttan alttan laf soktular. Sonuç olarak acaba bir yanlışım mı var diye düşündürttü bu konu. Sizlerin de değerli fikirlerini merak ediyorum. Aranızda işletme sahibi olanlar illa ki vardır. Bu saygının tam olarak ölçüsü sizce nedir? Yâni işletme sahipleri her zaman köle gibi çalışacak, davranacak insan mı ariyor? Bu davranışlarımda yanlış olan nedir? Iş esnasında karakterimden vaz mı geçmeliyim?

Değerli fikirlerinizi bekliyorum.

Black Rose

Admin
Forum Yöneticisi
İlk başta önce sınırlı bir saygı olmalı. Yaptığın şekilde direk çok konuşkan rahat davranırsan şımarık anlaşılırsın tabi. Zamanla karşındakinin davranışlarına göre, samimiyetinize göre rahatlığını gösterebilirsin. İş görüşmelerinde ise resmi şekilde saygılı ama özgüvenini belli edecek şekilde bir tablo çizmelisin. Geldim konuşalım kararınızı verin moduna girme neresi olursa olsun.

Evet genelde köle arıyorlar. Nereye iş görüşmesine gittiğine göre de değişir. Kimisi açık sözlü olur kimisi çok iyi davranır işe başlarsın bakmışsın köleden farkın yok o samimiyet gitmiş vs.

Saygıyı abartmaya gerek yok. Ahlaklı insanlara ben saygı duyuyorum. Tavırlarını beğenmediğim ama bana sevgi saygı duyanlardan bile daha çok. Türkiyede bu pek fazla yapılmaz. Çünkü ilişkiler çıkar odaklı genelde. Açıksözlü, doğrucu olmayı tercih ve tavsiye ederim. Maalesef ülkede pek prim yapmıyor ama.

fapmaster2

Yeni Üye
Kaçıncı gündesiniz hocam merak ettim.
Pmo üçlüsünü yapmayalı epey oldu. Yaklaşik 5-6 ay. Bu sürecin yarısında bir hafif relapse yaşadım ve sadece p*rno izledim yaklaşık 4 saat. Sonrasında hiç beklemeden sürecimi tekrar toparladım ve şu zamanlara geldim. Tüm kötü alışkanlıklarımdan çok şükür kurtuldum ancak flatline peşimi bırakmiyor. Sürecimi detaylı yakında yazacağım

fapmaster2

Yeni Üye
İlk başta önce sınırlı bir saygı olmalı. Yaptığın şekilde direk çok konuşkan rahat davranırsan şımarık anlaşılırsın tabi. Zamanla karşındakinin davranışlarına göre, samimiyetinize göre rahatlığını gösterebilirsin. İş görüşmelerinde ise resmi şekilde saygılı ama özgüvenini belli edecek şekilde bir tablo çizmelisin. Geldim konuşalım kararınızı verin moduna girme neresi olursa olsun.

Evet genelde köle arıyorlar. Nereye iş görüşmesine gittiğine göre de değişir. Kimisi açık sözlü olur kimisi çok iyi davranır işe başlarsın bakmışsın köleden farkın yok o samimiyet gitmiş vs.
Bunları değerlendireceğim bakalım. Kendime hâkim olmam gerekiyor anlaşılan böyle konularda.

fapmaster2

Yeni Üye
Saygıyı abartmaya gerek yok. Ahlaklı insanlara ben saygı duyuyorum. Tavırlarını beğenmediğim ama bana sevgi saygı duyanlardan bile daha çok. Türkiyede bu pek fazla yapılmaz. Çünkü ilişkiler çıkar odaklı genelde. Açıksözlü, doğrucu olmayı tercih ve tavsiye ederim. Maalesef ülkede pek prim yapmıyor ama.
Aynı şekilde düşünüyorum. Karakterli ve ahlaklı insanlar bir ayrı oluyor. Ama açık sözlülük ve doğrucu olmak maalesef dediğin gibi pek tutulan bir şey değil bu ülkede. Kimse doğrularının söylenmesinden haz etmiyor. Küçük bir eleştiri bile kişisel algılaniyor özellikle işletmelerde. Umarım düzeliriz🤔

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6