Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Boş Olunan Sabahlarda Ani Gelen Fap İsteği

JoTeeTaa

Yeni Üye
Merhaba ben 2020 den beri yani yaklaşık 6 yıldır neverfap deneyen biriyim süreçlerimde relapse olduğumda neden oldugumu detaylica dusunur yazarim ve o hatayi kaydedip yapmamaya calisirim fakat benim cozum bulamadigim şey şu ki ne zaman Bedenen yorgun olsam örneğin Cumartesi sabahi uyanmisim yataktan kalkip kahvalti yapmak yerine icimde cok ciddi fap istegi oluyor Vucut yatakta yeni uyanmisken bu aldatmacalara çok açık oluyor eger o gun gidecek bir işim yoksa aklen ve bedenen rehavete kapiliyorum öte yandan bu sorun haftaiçi yani iş günlerinde yasanmiyor sadece tatil gunlerinde oluyor Alarm kurup kalksam bu sefer de uykumu alamamis yorgun gibi hissediyorum benim gibi yasayan var mi bunu

DexterMorgan_

Venüs Yolcusu
Yani gayet normal seninde vücudun sabah saatlerinde çok fazla isteğe maruz kalıyor vereceğim tavsiyeler seninde aklına gelebilecek şeyler
Sabah kalktığın an yatakta kalma hemen elini yüzünü soğuk suyla yıka uyanmaya çalış
Sabah temiz hava al en basitinden elini yüzünü yıkadın balkona çık 5 dakika süre tut 5 dakika boyunca hiçbir şey yapma binevi meditasyon gibi .
Sabah kalkınca telefonu eline alma bi süre bu süre 30 dakika 1 saat olabilir artık istek ne zaman geçerse
Evde kim varsa aile veya arkadaş hemen onların yanına git sohbet et vakit geçir
Yani bunları yapabilirsin ayrıca kendini gözlemlemen hatalarını yazman iyi birşey umarım bunlara da dikkat ederek o isteği yenersin bu arzuyu öldürmeye çalışma bunun sadece normal birşey olduğunu ve bu dürtünüm her zaman olacağını kabullen ve yok etmeliyim düşüncesinden çıkıp onu farklı şeylere yönlendir . Başarılar

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6