Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Bilinç Akışı

Mr. İrade

Venüs Yolcusu
Son zamanlarda her ne kadar uzun günlere ulaşamasam da kolay kolay 7 gün altına da düşmedim. Kitap okumaya çalıştım ama oldukça az kaldı, spor yaptım ama pek düzenli olamadı, dersler belli bir seviyede.
Arkadaşlar bu yazı biraz dertleşme tadında olacak. 15 Mart'ta yine relaps oldum. İçimi çok büyük bir pişmanlık kapladı ama pişmanlıktan daha çok şuan hissettiğim şey hayal kırıklığı... Neverfap felsefesini anladığımı düşünüyorum, eğer bu illetten kurtulabilirsem neler yapabilirim onun da farkındayım ama bir türlü eskisi gibi yapamıyorum nedense iradem gevşemiş gibi. Her tetikleyici relapse götürüyor ve bir türlü bu sarmaldan çıkamıyorum. Tetikleyici gördüğüm yerlere tekrar girmeyeceğim diyorum ama dayanamıyorum. Umarım bu sefer farklı olur.

Ama hala pes etmedim, henüz bitti demedim. Bu mesajı kriz anında okuyup krizden kurtulmak için yazıyorum belki size de faydası dokunur. Uzun zamandır bir relapse döngüsünde olsam da sonuç olarak 7,12,21 hatta bir kere 30 güne ulaştım ve o yüzden hayatımı belli bir stabilitede tuttum, çoğu geminin batacağı azgın denizlerde kaptanlık yaptım ama artık olduğum yerle yetinmek istemiyorum. HAYALLERİME ULAŞMAK İSTİYORUM! Önceden 90 günü bile bulmuştum ve ben inanıyorum ki yine bulacağım. İlk önce kendimi, sonra çevremi kurtarcak ve sonra da buraya gelip deneyimlerimi paylaşacağım. Evet, bunu yapabilirim.

Ne de olsa istediğim seviyeye henüz varmadım. O yüzden bugunden itibaren bir şeyleri değiştirmek zorundayım. Artık daha fazla kitap okuyacak, daha düzenli spor yapıp güzel bir vücuta sahip olacak, derslerimi istediğim seviyeye ulaştıracağım. Dinimi güzelce yaşayacağım.

Şartlar uzun zamandır olmadığı kadar uygun ama şartlar kimin umrunda ki? Şuan önümdeki tek engel var ve onu ezip geçeceğim. Ve bugünlere baktığımda acı birer hatıra olarak hatırlayıp gülüp geçeceğim. Allah'ın izniyle bu son sürecim hiç olmadığım kadar kararlı hiç olmadığım kadar ümitli, hiç olmadığım kadar cesurum. Ve bu son düelloya her zamankinden daha da hazırım!

(1) İlk günümü oldukça verimli geçirdim. Hedeflerime neredeyse tamamen ulaştım. Ve bana göre krizlerin en güçlüsü olan ilk gün krizini rahatlıkla yendim. Ve hedefime çok çok sağlam bir başlangıç yaptım.

(3)Bu güne de sıkıntısız geldim. Uzun zamandır olmadığım kadar mutluyum sanırım eski halime dönmeye başlıyorum.
(7)
(14)
(21)
(30)
(40)
(50)
(90)

Son düzenleme:

Lazkopat

Emektar Üye
15 Mart'ta yine relaps oldum. İçimi çok büyük bir pişmanlık kapladı
En azından halendaha pişmalık hissedebiliyorsun. Bunu yaşayan varmıdır? Bilmem ancak bende artık pişmanlık hissi oluşmuyor. Güzel yazı olmuş bu arada kalemine sağlık.

Son düzenleme:

Erogluzim

Mars Yolcusu
En azından halendaha pişmalık hissedebiliyorsun. Bunu yaşayan varmıdır? Bilmem ancak ben de artık pişmanlık hissi oluşmuyor. Güzel yazı olmuş bu arada kalemine sağlık.
Her ikinize de cevap vermek için al.ntı yapıyorum.
Kitap okumaları spor yapmak sürece faydalı olduğu gibi kişisel gelişim açısından bakılması gerekiyor. Süreçte devamlılık sağlayamıyor olmamız meseleyi zihinsel beyin de bırakamamak. Pişmanlık kısmına gelecek olursa son 2 senedir o hissi kaybettim iş bitimi zevk alamadığım için huzursuz oluyorum.
Süreci bozan etkenlere gelecek olursak medya bahanesine çözüm bulsak da dışarıda ki faktörler var ona bahane bulmak işimize gelmiyor. Kendi sürecime gelecek olursam 2 sefer 90 gün oldu daha 3 günü geçemiyorum en iyi sürecim kız arkadaşım varken olmuştu.

Mr. İrade

Venüs Yolcusu
En azından halendaha pişmalık hissedebiliyorsun. Bunu yaşayan varmıdır? Bilmem ancak bende artık pişmanlık hissi oluşmuyor. Güzel yazı olmuş bu arada kalemine sağlık.
Bazen oluyordu bende de. Art arda sık ve artık bir nevi düzenli relapse olunca bir tık alışıyorsun. Ama kendi standartlarının ötesindeyken relaps olmak (sadece gün olarak değil yaşantı, kişisel gelişim vs.) koyuyor. Ama pişman olmak pek önemli değil zaten önemli olan hatalardan ders çıkarmak.

M

Mantıkçı Kişi

Misafir
PBKY yi okumanı şiddetle tavsiye ederim eğer okumadıysan

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6