Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Bana Yol Gösterebilri Misiniz?

mekanik karakter

Yeni Fapstronot
Ben yaklaşık 1.5 yıldır bu işin içinde debeleniyorum ve 2 senedir de yks çalışıyorum.Ben sürecimi yönetemiorum ve gerçekten çözemediğim problemler var.Bunların üstesinden nasıl geleceğimi bilmiyorum.Bu yüzden foruma tanışmak istedim

1.SORU​

Akşamları uyuyamıyorum.Aklımdan bir çıkıyor bir giriyor.Beni salmıyor bir türlü ve siz de biliyorsunuz ki akşamları en zayıf vakitler en savunmasız olduğum zamanlarda uyuyamayınca çok sıkıntı yaşıyorum.

2.SORU​

Ben bu pmo izlemeye ilk olarak fark etmeden bir oyunun erotik sahnelerini izlerken başladım ve farkında olmadan.Orgazm oldum.(Beni anlamanız için burayı açacağım biraz).Ben liselere giriş sınavına girdikten sonra başarılı olursam yeni bir bilgisayar alınacaktı bana ama ben başarılı olamama rağmen işler yolunda gitmedi ve olmadı.Arkadaşlaırm yeni laptop ve cihaz almışlardı ve bu da bende sanırım ukte kaldı.Sonra 11.sınıfın 15 tatilinin 2.haftasımıydı tam emin değilim istediğim gibi tatili hem ders çalışıp hem kednime vakit ayırarak geçirememiştim.Yapmak istediğim şeyleri yine yapamamıştım her zaman ki gibi çünkü ders çalışıp başarılı olmak istiyordum ama bir türlü o iradeyi gösteremiyordum.Bu halde pişmanlık içerisinde bir arkadşım gelip bana "işte şu oyundaki tüm erotik vb sahneleri izledim" vesaire diye gelip bana söylediği aklıma geldi.İçte içe dedim ki "Belki istediğim oyunları oynayamıyorum ama şu oyundaki sahnelere bakayım bi acaba ne olabilir" diyerek merak ettim.Bu iş böyle başladı hatta hiç unutmuyorum bazen akşam 3 gibi kendi kendime uyanıp relapse olup geri uyuyordum.Yani bu anlattıkalrım bana bile çok ütopik geliyor sanki madde bağımlısını anlatıyormuş gibi hissediyorum ama zaten maddenin beyne verdiği aynı zararı veriyor.Durum böyle işte o zamandna beri böyle gidiyor.Bu son 5 günden bahsetmek istiyorum biraz.(Bugun 5.gündü).3 belki 4 gecedir kendim durdurmaya çalışıyorum sürekli sürekli bu yoruyor beni.Bu relapsemde daha yeni wot oynuyordum takım kızdım tam açıp izleyecektim vazgeçtim sonra yine sinirlendim bu sefer izledim.Neyse sadete geleyim.2.Sorum şu sizce ben video oyunları oyanamaya devam edeyim mi? Normalde haftada 6 gün ders açlışıp sadece 1 gün kafama göre istersem oyun oynuyorum ama arada akşam dersten gelince felan kaçamak oluyor.Benim öğrenmek istediğim sizce video oyununu haftada 1 gün mü oynamalıyım?Ara ara kaçamakların zararı olur mu?Yoksa oyunu en azındna 90 günlüğüne hayatımdan çıkarmalı mıyım?

3.SORU​

Monk mod yapmak istiyorum ama şundan endişeleniyorum bir yerden sonra gücüm kalmayıp tümünden salarsam diye endişeleniyorum.Haftada 6 gün ders çalıştıktan sonra 7. gün oturup dopamin salgılatacak şeyler varken monk moda sadık kalacak gücüm ve enerjim olacak mı? veya monk mod yapınca mutlu olacak mıyım?Akşamları uyuaybilecek miyim?Monk mod demek no dopamine demek diye biliyorum yani kısaca şunu soruyorum monk mod yapmak istesem Kaş yapayım derken göz çıkarır mıyım?

4.SORU​

Neverfap wp gurubuna katılsam mı katılmasamm mı sürekli kararsızım.Bilemiyorum ne yapcağımı katılsam ücreti ödedikten sonra babam bu parayı nereye verdin derse yalan söylemek mecburiyetinde kalacağım ayrıca aynı zamanda wp için şahsi telefonum yok kardeşimin telefonunda var oradan laptoba paylaşıyorum.O guruba katılmadan da baaşarbilir miyim emin olamıyorum.Bu konuda ne dersiniz

Uzun uzun yazın sıkılmadan okurum geri dönüş yaparım .Allah razı olsun yardımcı olan herkesten şimdiden teşekkürler.​

ŞİMDİLİK AKLIMA BUNLAR GELDİ.Her relapseden sonra artık daha aktif olacağım forumda diyorum ama bir türlü istikrar sağlayamyorum ama artık sağlaycağım inş.Normalde ben kendinden bir şeyler paylaşan biri değilim aam artık öyle düşünüyorum ki bu dünya gizli kalmasından sa allah affersin de inş ahirette gizli kalsın.

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6