Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

58. Gündeyim Tavsiyelerinizi Bekliyorum

Chumyuk

Fapichulo
Merhaba,
Sürece başlarken tarih attığım bir uygulama vardı, demin oraya bakmak aklıma geldi. 58 gün olmuş.
Şu ana kadar tertemiz bir şekilde ilerledim, süreç içerisinde olduğumu düşünemeyecek kadar yoğun olmamın bunda etkisi büyük.

Her neyse, farklı bir uygulama yapmayı düşünüyorum:
Süreçte bu güne gelmiş bir insana ne tavsiye vermek istersiniz? İster buradaki ilk gününüz olsun, isterse de üst üste iki gün bile süreç geçirememiş olun. Ne tavsiyeniz varsa ve kim olursanız olun görüşlerinizi dinlemek isterim. Sonuçta akıl akıldan üstündür ve görüşleriniz burayı okuyan kişilerin de işine yarayabilir

kral6666

Yoda
Kesinlikle rehavete kapılmayın daha önce 200+ günlerde relapse olmuş bir kişi olarak şunu söylemeliyim ki;
Bağımlılık asla ölmüyor sadece uyku derin uyku haline geçiyor ve sen ne zaman zor zamanlar geçirirsen uyanıp kendini hatırlatıyor.
Diğer tavsiyem belirli bir gün olduktan sonra gün saymamak.İlk başlarda motivasyon amaçlı gün sayılabilir ancak artık bir noktaya geldiğini düşündüğünde artık gün saymamak daha iyi oluyor.

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6