Arkadaşlar 1 hazirandan beri süreçteyim iyi gittim ama maalesef 15 temmuzda bozdum 1 kere yaptım hemen bıraktım. Daha sonra 30 - 31 temmuzda tekrar yaptım ama süreci sıfırlamadım ses kalınlaşması özgüven hafıza daha az yemek yeme isteği vs olumlu pek çok şey var sıfırlamak anlamsız olurdu. Bu süreçte herhangi bir tetikleyici olmasa bile mesela kaşımak için bile olsa elimi değince sanki erken boşalacakmışım gibi oluyor sizde de böyle bir durum var mı?
Şunu da merak ediyorum mesela kuru mastürbasyon mantık olarak penisi daha çok uyarıyor ama mesela ıslak yapınca daha erken boşalıyor insan ve vajinaya diyelim girdin orası penisi el kadar sıkmıyor ama insan erken boşalıyor bunun mantığı nedir?
Kondisyon bisikleti sürüyorum belli süredir yaklaşık 9 kilo verdim bu spor erken boşalmayı sertleşmeyi vs olumlu etkiler mi?
Şunu da merak ediyorum mesela kuru mastürbasyon mantık olarak penisi daha çok uyarıyor ama mesela ıslak yapınca daha erken boşalıyor insan ve vajinaya diyelim girdin orası penisi el kadar sıkmıyor ama insan erken boşalıyor bunun mantığı nedir?
Kondisyon bisikleti sürüyorum belli süredir yaklaşık 9 kilo verdim bu spor erken boşalmayı sertleşmeyi vs olumlu etkiler mi?